VERZENDEN

Wij verzenden standaard naar België en Nederland.

Wil je een bestelling plaatsen en laten verzenden naar een ander land? Stuur een berichtje naar hello@nyfodt.be, en vermeld om welk(e) item(s) het gaat en naar welk land het verzonden moet worden. Dan kunnen wij bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Onze pakketjes worden verzonden van maandag tot en met zaterdag. Wij streven er altijd naar om jullie bestellingen binnen de 24 uur -uiterlijk 48 uur- nadat de betaling is ontvangen te versturen.  

Voor zowel leveringen naar België als Nederland heeft u keuze uit drie verzendopties.
In België verzenden wij pakketten met track and trace aan 5,90 euro, indien u het pakket wilt afhalen bij een DPD pick-up point zijn de verzendkosten 3,90 euro. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om kleine pakketjes als brievenbuspost te laten verzenden tegen 2,95 euro.
Verzendkosten voor Nederland zijn 9,90 euro voor pakketjes met track and trace, indien u het pakket wilt afhalen bij een DPD pick-up point zijn de verzendkosten 7 euro. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om kleine pakketjes als brievenbuspost te laten verzenden tegen 3,50 euro. 

De keuze van verzending kunt u aangeven bij de check out. Verzending van de pakketjes gebeurd met DPD, brievenbus pakketjes worden verzonden met Bpost/PostNL. 

BETALEN

Betalen kan via bankcontact, creditcard en bankoverschrijving.

Vermeld altijd je bestelnummer indien de betaling wordt overgemaakt middels bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat bankoverschrijving iets meer tijd nodig kan hebben en dus ook je pakketje iets later verstuurd kan worden. Je ontvangt de nodige gegevens van zodra je bankoverschrijving als betaalmiddel selecteert. 

RETOURNEREN

Heb je je bestelling ontvangen en dit is niet helemaal naar wens?

Dat is jammer, maar geen probleem. 

Stuur in dat geval uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst een berichtje naar hello@nyfodt.be met vermelding van je bestelnummer. Wij waarderen het als je laat weten wat tegenvalt. Zo kunnen wij onze producten nog beter finetunen en de CO2 uitstoot in de toekomst mogelijk beperken. 

De retourkosten zijn op eigen kosten en verantwoording.

Het product en de productverpakking dienen in goede en compleet staat te zijn. Enkel in dat geval kunnen wij de kosten van het product terugstorten.

  • Instagram